Om föreningen

Brf Saltsjöhöjden 1 består av 74 bostadsrätter i 4 punkthus på toppen av Finnberget. Vi bildar samfällighet med Brf Finnberget och tillsammans har vi Stockholms vackraste utsikt över Saltsjön och Djurgården på norra sidan och Svindersviken och Nackareservatet i söder. Husen är byggda av JM och första inflyttningen skedde 2003.

I föreningen finns garage (inklusive 33 elbilsplatser) för medlemmar, ett gästrum och en gästlägenhet med övernattningsmöjlighet, ett gym , en gemensamhetslokal, ett hobbyrum och gemensam tvättstuga. Vidare finns kabel-tv och bredband 250 Mb från Telenor.

Hitta till oss

Google Maps
BRF Saltsjöhöjden 1 ligger på toppen av Finnberget.
6 min från Slussen med buss 402 – avstigning Finnbergsvägen.
Buss 55 och 469 går hela vägen upp till Finnberget.
Vill du besöka oss med båt går Sjövägen (Linje 80) från Nybroplan och Frihamnen. Båtarna stannar vid Finnboda hamn samt Kvarnholmen och sedan är det mindre än en kvarts promenad upp till Finnberget.

Spännande utveckling

Hela området kring Finnberget genomgår en förändring. Kvarnholmsvägen har breddats med en ny cykelväg. I Finnboda hamn har det byggts ett nytt bostadsområde och sedan 2015 finns där även en ICA-butik. På Kvarnholmen byggs nya bostäder och en ny broförbindelsen över Svindersviken är klar, vilket underlättar resor till exempelvis Nacka Forum eller sköna promenader till Nacka Strand. Dessutom håller ett närcentrum att ta form på Kvarnholmen.