På städdagen den 5 maj startade vi upprensningen av cykelförråden. De cyklar som inte var märkta har nu fått en vit pappersremsa runt styret. Ta bort den om du äger cykeln så ser vi att cykeln har en ägare.

I början av veckan var det fortfarande 13 cyklar som har det vita bandet på styret. I slutet av veckan kommer vi påbörja flytten av dessa cyklar till en uppställningsyta. För att minimera vårt och ert arbete ber vi er att se över att ni inte har en cykel med vitt band på styret. Vi kommer inom kort att meddela var cyklarna är uppställda, om du trots allt skulle sakna din cykel.

Efter 6 månader kommer kvarvarande cyklar att transporteras bort.

Vi har redan nu flyttat bort 4 cyklar från 62:ans förråd då rökluckan i förrådet blockerades. Dom står på plan 2 i garaget där bänkarna stod. Två av cyklarna var olåsta och har därför låsts med en vajer.

Vi tackar för de fem cyklar som skänkts till Lindra och där pengarna från försäljningen går till välgörande ändamål. Det går fortfarande bra att skänka cyklar till Lindra och planen är att skänkta cyklar hämtas av Lindra med bil under nästa vecka.

Tack för er medverkan för få bättre ordning i cykelförråden!